Tiedesauna: Mieli, ravinto ja ihmisen mitta

Aika: 11.10.2017 klo 17-20.30
Paikka: Yliopiston farmasiakunnan kerhohuoneisto Käärmeenpesän saunatilat, Sörnäisten rantatie 33:ssa (4. kerros)

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tervetuloa kuulemaan uusinta tietoa ravintoon liittyvistä uskomuksista, treenin ja ravinnon suhteesta, syömisen tasapainosta sekä mutkattomasta ruokasuhteesta. Helsingin yliopiston ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja syömishäiriöihin erikoistunut psykologi Katarina Meskanen Fammi Oystä alustavat aiheista ja keskustelu jatkuu lenkillä, saunassa sekä jäähdytellen.

Illassa etsitään vastauksia mm. kysymyksiin: Voiko ravinnolla parantaa suorituskykyä? Pitääkö tavallisen kuntoilijan muuttaa ruokatottumuksiaan liikunnan takia? Miten valmistautua pitkään kuntoilutapahtumaan? Ja miten siitä palaudutaan? Mitä ovat terve tai häiriintynyt syöminen? Mitä on tunnesyöminen? Teenkö sitä itse? Voinko tasapainottaa omaa syömistäni?

Tervetuloa virkistämään mieltä, mielipiteitä ja kehoa!

Otathan oman pyyhkeesi mukaan.