Tiedesauna tarjoaa osallistujille aitoa tiedenäkökulmaa rennon alustuksen ja mielenkiintoisen keskustelun jälkeisen saunamahdollisuuden kera. Saunoihin mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, eli kannattaa olla nopea kun ilmoittautuminen aukeaa syyskuun puolivälissä!

Tarkemmat tiedot keskiviikon ja torstain tiedesaunojen teemoista ja puhujista tullaan julkistamaan syksyn alussa eli pysy kuulolla!

#thinkfesthelsinki #tiedesauna

Aika: 11.10.2017 klo 17-20.30
Paikka: Yliopiston farmasiakunnan kerhohuoneisto Käärmeenpesän saunatilat, Sörnäisten rantatie 33:ssa (4. kerros)

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tervetuloa kuulemaan uusinta tietoa ravintoon liittyvistä uskomuksista, treenin ja ravinnon suhteesta, syömisen tasapainosta sekä mutkattomasta ruokasuhteesta. Helsingin yliopiston ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja syömishäiriöihin erikoistunut psykologi Katarina Meskanen Fammi Oystä alustavat aiheista…

Lue lisää

Aika: to 12.10. klo 18-21
Paikka: Unioninkadun juhlahuoneiston sauna, Unioninkatu 33

Tule mukaan syksyn kuumimpaan talouskeskusteluun! Maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen, kestävän kulutuksen professori Eva Heiskanen ja emeritusprofessori Vesa Kanniainen pureutuvat Thinkfestin tiedesaunassa talousvastuun ja vallan kysymyksiin. Keskustelua käydään ensin yhdessä Holvikellari-saunatilassa, minkä jälkeen on mahdollista jatkaa keskustelua saunan puolella.

Lue lisää

Aika: ke 11.10. klo 18-21
Paikka: Unioninkadun Juhlahuoneiston sauna, Unioninkatu 33

Unioninkadun Juhlahuoneiston Holvikellari- saunatilassa keskustellaan keskiviikkoiltana polttavasta teemasta: Venäjän roolista ilmastonmuutoksessa.

Faktoja ja ennusteita lyö pöytään ilmakehätutkija Laura Riuttanen. Venäjä on fossiilisten polttoaineiden suurtuottaja ja -kuluttaja, ja se todella näkyy ilmaston kehityksessä niin paikallisesti kuin globaalistikin. Koolla on…

Lue lisää