Thinkfest - ajattelun ja tieteen kaupunkifestivaali

Tiede on irti! Kaikille avoin ajattelun ja tieteen kaupunkifestivaali Thinkfest järjestetään 11.-14.10.2017. Tapahtumia tulee löytämään eri puolilta Helsinkiä, mikä mahdollistaa tutustumisen yliopiston laaja-alaiseen toimintaan ja mielenkiintoisiin kampuksiin. Thinkfest juhlii tiedettä, ajattelua ja oppimista. Thinkfest on yksi Helsingin yliopiston lukuvuoden päätapahtumista.

Tapahtuman tämänvuotinen teema Muutos Mielessä tuo esiin sekä tieteen monipuolisuutta ja kykyä katsoa eteenpäin, että muuttuvan maailman tuomia mahdollisuuksia yhteistyöhön ja yhteiskunnan kehittämiseen.

Tarkempi ohjelma tullaan julkaisemaan lähempänä syyskautta, mutta jo nyt kannattaa merkitä päivämäärät kalenteriin!

Thinkfest järjestetään yhdessä Helsingin Sanomien kanssa.

Uusi keskustakampuksen Tiedekulma yhtenä keskeisenä tapahtuma-areenana

Syksyllä 2017 tullaan avaamaan Helsingin yliopiston uudistunut Tiedekulma, joka tarjoaa upean kohtaamispaikan yliopistolle ja kaupunkilaisille. Tiedekulma tulee toimimaan yhtenä keskeisenä tapahtuma-areenana erityisesti 11.-12.10. tilaisuuksissa. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää ja tulla osallistumaan mielenkiintoisiin ohjelmiin inspiroivassa ympäristössä!

Luvassa mm. aamukahvitilaisuuksia ja tiedesaunoja

Kaupungin kuumin tiedetapahtuma tulee taas! Thinkfestin legendaarisissa tiedesaunoissa ja aamukahvitilaisuuksissa tullaan keskustelemaan päivän polttavista aiheista rennossa ympäristössä. Näihin tilaisuuksiin tulee olemaan ennakkoilmoittautuminen eli kannattaa pysyä kuulolla!

Tieteen innostusta koko perheelle

Tiede ei ole vain aikuisille! Perhe kannattaa ottaa mukaan lauantaina 14.10., jolloin luvassa on viihdyttävä perhepäivä. Tieteestä ja tieteentekemisestä pääsee innostumaan aivan jokainen!

Tervetuloa mukaan tiedefestareille!