Thinkfest - ajattelun ja tieteen kaupunkifestarit

Tiede on irti! Kaikille avoin ajattelun ja tieteen kaupunkifestivaali Thinkfest järjestetään 5.−8.10.2016. Tapahtumia tulee löytämään eri puolilta Helsinkiä, mikä mahdollistaa tutustumisen yliopiston laaja-alaiseen toimintaan ja mielenkiintoisiin kampuksiin. Thinkfest juhlii tiedettä, ajattelua ja oppimista. Thinkfest on yksi Helsingin yliopiston lukuvuoden päätapahtumista. Tapahtuman tämänvuotinen teema digitalisaatio on läsnä jokaisen arjessa ja myös tieteen tekemisessä ja opiskelussa yhä vahvemmin.

Thinkfest järjestetään yhdessä Helsingin Sanomien kanssa.

Tiedesaunat kutsuvat keskustelemaan ja viihtymään

Kaupungin kuumin tiedetapahtuma tulee taas! Thinkfestin legendaarisissa tiedesaunoissa keskustellaan tänä vuonna koulutuksen tulevaisuudesta ja digitalisaatiosta sekä talouden muutoksista. Lauteille nousevat keskiviikkona 5.10. Avoimen yliopiston johtaja Jaakko Kurhila ja torstaina 6.10. professori Markku Kuisma ja kansanedustaja Juhana Vartiainen. Keskustelun vetäjänä ja löylynheittäjänä toimii Helsingin Sanomien toimittaja Paavo Teittinen. Kaikki saunat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tieteen innostusta koko perheelle

Tiede ei ole vain aikuisille! Perhe kannattaa ottaa mukaan lauantaina 8.10., jolloin luvassa on viihdyttävä perhepäivä. Tieteestä ja tieteentekemisestä pääsee innostumaan aivan jokainen!

Tervetuloa mukaan tiedefestareille!