Mihin tiedettä tarvitaan? -seminaari 5.10. klo 15-17

Mihin tiedettä tarvitaan? Tehdäänkö tutkimusta maailman parhaaksi vai onko se verovarojen tuhlausta? Ja onko tieteen arvostus todella laskenut?

Helsingin yliopiston järjestää seminaarin tieteen merkityksestä yhteiskunnalle keskiviikkona 5.10.2016 klo 15–17.

Tule mukaan keskustelemaan tieteen arvosta. Mikä on tieteen ja tutkimuksen rooli yhteiskunnassa ja päätöksenteon tukena? Millaisia ratkaisuja tiede voi tarjota? Millainen rooli on medialla, entä kansalaisilla?

Keskustelussa ovat mukana mm. Helsingin Sanomien päätoimittaja Päivi Anttikoski, opetusministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen, eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Tuomo Puumala, MSD Finlandin toimitusjohtaja Ilpo Tolonen sekä Suomen Akatemian pääjohtaja Heikki Mannila. Yliopistoa edustavat professorit Uskali Mäki, Minna Nyström ja Anne Birgitta Pessi. Tilaisuuden avaa kansleri Thomas Wilhelmsson. Keskustelun juontaa toimittaja, kirjailija Tiina Raevaara.

Tutustu ohjelmaan täällä!

Aika: Keskiviikko 5.10. klo 15-17
Paikka: Helsingin yliopiston juhlasali, Aleksanterinkatu 5

Merkitse Mihin tiedettä tarvitaan? –seminaari kalenteriisi ja ilmoittaudu tämän linkin kautta.