Kampukset - vihreää, vehreää, ammattitaitoa, innovaatiota!

Valokuvat Ari Aalto / Linda Tammisto / Veikko Somerpuro. Lähde: Helsingin yliopisto

Kampukset ovat Helsingin yliopiston sydän. Lähde rohkeasti tutustumaan eri kampuksiin, sillä jokaisella on omat erityispiirteensä.

Viikin kampuksen läheinen luonnonsuojelualue ja peltoaukeat tarjoavat ainutlaatuisen suurkaupunkimiljöön tälle vihreänä kampuksenakin tunnetulle bioalan keskittymälle. Monipuolinen osaamiskeskus Kumpulan kampus kokoaa eksaktien luonnontieteiden osaajat yhteen aivan kauniin Arabianrannan kupeeseen. Keskustassa yhdistyy laaja määrä tieteenaloja ja -toimijoita keskustan sykkeeseen, tieteen historiaan ja vaikuttavaan arkkitehtuuriin. Ja Meilahden kampus toimii kansainvälisesti merkittävänä lääketieteen, terveyden ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymänä.

Yliopisto ei ole vain opiskelua ja tutkimusta varten. Toiminta linkittyy jokapäiväiseen elämäämme hyvin monella tapaa. Tule tutustumaan siihen, mitä yliopistotoiminta  nykyään tarjoaa!

#thinkfesthelsinki