Helsinki Challenge Impact Evening 5.10.!

Huippututkimuksella ratkaistaan maailman suuria ongelmia. Helsinki Challenge on tiedepohjainen ideakilpailu, joka toteutettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2015. Ratkaisuja luotiin monialaisissa tiimeissä, jotka yhdistivät tiedeyhteisön ja yhteiskunnan osaajat.

Kilpailun tiimit mm. kehittävät maailman ensimmäistä toimivaa hyvitysmarkkinamekanismia estämään maailman luonnon kokonaisbiodiversiteetin vähenemistä, luovat ratkaisuja tunneilmaisuun digitaalisissa vuorovaikutusympäristössä tai ympäristön lääkejäämäkuorman vähentämiseksi sekä rakentavat työkaluja sikiön hyvinvoinnin turvaamiseksi raskauden aikana ja paljon paljon muuta.

Toinen Helsinki Challenge on juuri käynnistymässä kymmenen suomalaisen yliopistojen yhteistyönä ja ratkeaa Suomi100 –juhlavuoden 2017 päätteeksi. Tule mukaan ja kuule inspiroivia tarinoita siitä miten ensimmäisten Helsinki Challenge tiimien ratkaisut vaikuttavat yhteiskuntaan. Lavalle nousevat juhlavuoden Challenge-tiimeistä BiodiversityNow, Generation Green, Helsinki Sleep Factory, NEMO ja Safepreg.

Aika: Keskiviikko 5.10.2016 klo 17.30-19.00
Paikka: Juhlasali, Helsingin yliopiston päärakennus, sisäänkäynti ja vaatesäilytys Aleksanterinkatu 5

Ilmoittaudu mukaan täällä!

BiodiversityNow!