Työpaja opiskelijoille ja alumneille: Design thinking - empatia muotoilun välineenä

Aika: to 12.10. klo 10-12
Paikka: Think Company, Tiedekulma, Yliopistonkatu 4

Design Thinking - Empatia muotoilun työvälineenä

Miten design thinking hyödyttää humanistia? Miten empatia auttaa löytämään valtiotieteilijän vahvuudet? Helsinki Think Company järjestää työpajan design thinkingistä erityisesti keskustakampuksen opiskelijoille. Työpajassa etsitään omia vahvuuksia ja kirkastetaan oman osaamisen kärkeä työelämärelevanttiin muotoon design thinkingia hyödyntäen. Myös alumnit ovat tervetulleita osallistumaan!

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Design Thinking tai suunnitteluajattelu on toimintamalli ja kulttuuri, jossa ideointi ja muotoilu ovat kiinteänä osana kokonaisvaltaista kehittämistä. Design Thinkingissa yhdistyy luovuus, rationaalisuus ja empatia läpileikkaavasti. Usein Design Thinkingia käytetään yritysten sisällä toiminnan, tuotteen tai liiketoimintamallien kehittämiseen, mutta menetelmänä ja lähestymistapana sovellettavissa melkein mihin tahansa!