Aamukahvi: Uskonto, yhteiskunnan muutos ja radikalisoituminen

Aika: ke 11.10. klo 8.30-10
Paikka: Tiedekulma (Fönster-tila), Yliopistonkatu 4

Millaisia ovat marttyyrit varhaiskristittyjen pyhissä kirjoituksissa? Miten ratkaisevasti Jerusalemin tuhoa v. 586 seuranneet muutokset vaikuttivat juutalaisuuden syntyyn? Miten hyväksyvän tunnustamisen käsite auttaa tarkastelemaan uskontoon ja radikalisoitumiseen liittyviä ilmiöitä? Mikä Isisissä vetoaa?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan alumniaamukahveille keskiviikkona 11.10. Tiedekulmaan uskonnosta, yhteiskunnan muutoksesta ja radikalisoitumisesta! Tarjolla historiallisia näkökulmia sekä analyysejä nykypäivän ilmiöistä.

Keskustelemassa mukana ovat tohtorikoulutettava Anna-Liisa Tolonen, uskonnonfilosofian professori Sami Pihlström, Vanhan testamentin eksegetiikan professori Martti Nissinen ja uskontotieteen yliopistonlehtori Teemu Taira.

Kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan täällä!