Aamukahvi: Trump - mies kuin Amerikka

Trump – Mies kuin Amerikka -aamukahvit

Mikä selittää presidenttiehdokas Donald Trumpin suosion? Trumpin kannatus on vain noussut, vaikka hän on kampanjansa aikana haukkunut maahanmuuttajia, solvannut naisia ja yllyttänyt kannattajiaan väkivaltaan. Helsingin Sanomien toimittajat Laura Saarikoski ja Saska Saarikoski ovat julkaisseet uuden kirjan, jossa he pureutuvat Trump-ilmiön taustoihin. Tilaisuudessa Helsingin yliopiston Eurooppa-tutkimuksen verkoston tutkimusjohtaja Juhana Aunesluoma ja Saska Saarikoski keskustelevat kirjan teemoista ja pohtivat mitä tapahtuu Yhdysvalloille ja maailmalle, jos Donald Trumpista tulee presidentti.

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Helsingin Sanomien kanssa. Paikkoja on rajoitetusti. Ennakkoon ilmoittuneille kahvitarjoilu.

Mukaan mahtuu 60 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittaudu mukaan nyt tästä linkistä!

Aika: Keskiviikko 5.10. klo 8.30 alkaen
Paikka: Gaudeamus Kirja & Kahvi, Kaisa-talo