Aamukahvi: Politiikka ja tutkittu tieto – kohti dialogia?

Aika: 12.10.2017 klo 8.30-10.00 (ovet aukeavat 8.15)
Paikka: Tiedekulma (Basement), Yliopistonkatu 4

Monimutkaisten yhteiskunnallisten ongelmien ratkaiseminen vaatii poliitikkoja ja tutkijoita yhteisten pöytien ääreen. Tiedon ja päätöksenteon yhteistyöstä puhutaan paljon – onko nyt aika ottaa seuraava askel ja alkaa edetä sanoista tekoihin?

Tilaisuudessa aiheesta keskustelevat Sitran johtava asiantuntija Eeva Hellström, kansanedustaja Hanna Kosonen, kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaara sekä Hybridiosaamiskeskuksen tutkimusjohtaja, VTT Hanna Smith.

Keskustelun lomassa esitellään hyviä ideoita ja käytäntöjä kuten mm.

· Hack for Society –pilotti - tutkijat ratkaisevat yhteiskunnallisia ongelmia yhdessä päättäjien ja opiskelijoiden kanssa
· Kaupunkiakatemia, joka on kaupunkitutkimuksen uudenlainen yhteistyömuoto ja -verkosto

Ilmoittautuessasi alla voit myös jättää oman ehdotuksesi siitä, miten tutkittu tieto voisi paremmin tukea päätöksentekoa. Nostamme ehdotukset esille keskustelussa.

Kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan ja jätä ehdotus tämän linkin kautta.