Aamukahvit tarjoavat osallistujille mielenkiintoisen mahdollisuuden tiedepohjaiseen keskusteluun rennon aamukahvihetken merkeissä. Aamukahvitilaisuuksiin mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, eli kannattaa olla nopea kun ilmoittautuminen aukeaa syyskuun puolivälissä!

Tarkemmat tiedot keskiviikon ja torstain aamukahvitilaisuuksien teemoista ja puhujista tullaan julkistamaan syksyn alussa eli pysy kuulolla!

#thinkfesthelsinki #aamukahvi

Aika: 12.10.2017 klo 8.30-10.00 (ovet aukeavat 8.15)
Paikka: Tiedekulma (Basement), Yliopistonkatu 4

Monimutkaisten yhteiskunnallisten ongelmien ratkaiseminen vaatii poliitikkoja ja tutkijoita yhteisten pöytien ääreen. Tiedon ja päätöksenteon yhteistyöstä puhutaan paljon – onko nyt aika ottaa seuraava askel ja alkaa edetä sanoista tekoihin?
 
Tilaisuudessa aiheesta keskustelevat Sitran johtava asiantuntija Eeva Hellström
Lue lisää

Aika: to 12.10. klo 8.30–10.00 (ovet aukeavat 8.15)
Paikka: WELL-kahvila, Kaisa-talo, Vuorikatu 7

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Miten käy suomen kielen, kun yhteiskunta muuttuu yhä enemmän englanninkieliseksi? Miten kielemme kehittyy tulevaisuudessa? Palomies on pelastaja ja aulaemäntä vastaanottovirkailija – miten sukupuolineutraali kieli vaikuttaa ajatteluumme? Miten vastasaapuneet pääsevät helpoiten kiinni vaikeana pidettyyn kieleemme?

Lue lisää

Aika: ke 11.10. klo 8.30-10 (ovet aukeavat 8.15)
Paikka: WELL-kahvila, Kaisa-talo, Vuorikatu 7

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kuka saa muuttaa kaupunkia? Miten voimme yhdessä tehdä kaupungista paremman paikan kaikille? Antaako sosiaalinen media eväitä uudenlaiseen yhteisöllisyyteen? Meillä on isoja haasteita kuten alueiden välisten erojen kasvu, mutta myös uudenlaisia ratkaisun avaimia, kun kaupunkilaiset…

Lue lisää

Tid: Torsdag 12.10.2017 kl. 8.30-10 (dörrar öppnas 8.15)
Plats: Tankehörnan, Universitetsgatan 4

Förhandsanmälan (länk).

Nyhetsmediernas förutsättningar har omdanats radikalt de senaste åren. Det handlar om förändringar i mediernas teknologier, distribution och konsumtion. Publiken splittras upp, affärsmodellerna för medier måste göras om och samhälleliga förändringar medför nya utmaningar. Vilken blir den…

Lue lisää

Aika: ke 11.10. klo 8.30-10 (ovet aukeavat 8.15)
Paikka: Tiedekulma (Fönster-tila), Yliopistonkatu 4

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Millaisia ovat marttyyrit varhaiskristittyjen pyhissä kirjoituksissa? Miten ratkaisevasti Jerusalemin tuhoa v. 586 seuranneet muutokset vaikuttivat juutalaisuuden syntyyn? Miten hyväksyvän tunnustamisen käsite auttaa tarkastelemaan uskontoon ja radikalisoitumiseen liittyviä ilmiöitä? Mikä Isisissä vetoaa?

Tervetuloa kuuntelemaan ja…

Lue lisää

Aika: ke 11.10. klo 8.45–10.30 (ovet aukeavat)
Paikka: Tiedekulma (Basement), Yliopistonkatu 4

Olet valmistumisen kynnyksellä, mutta et hahmota, mitä osaamista tutkintosi onkaan antanut? Ei hätää! Tule kuulemaan aamiaisen merkeissä, millainen osaaminen on työmarkkinoilla kaikkein kuumin juttu ja miten voit parhaiten tuoda esille juuri omia taitojasi.

Moniosaajien markkinat on

Lue lisää