Tiedesauna: Koulutus ja digitalisaatio (TÄYNNÄ!)

Tiedesauna: Koulutus ja digitalisaatio


Digitaalisen oppimisen erikoismies ja Avoimen yliopiston johtaja Jaakko Kurhila tulee lyömään löylyä kaksin käsin Thinkfestin tämän vuoden ensimmäiseen tiedesaunaan, kun aiheena on koulutus ja digitalisaatio. Sanojaan säästelemätön Kurhila tarkastelee kriittisesti kysymyksiä siitä, miten yliopistokoulutuksen tulisi lähitulevaisuudessa kohdata uudenlainen toimintakulttuurin muutos ja minkälainen rooli digitalisaatiolla on tässä kehityksessä - mitä uhkia ja mahdollisuuksia digioppimiseen liittyy? Yhteiskunnallisen avoimuuden ja oppimista aidosti tukevan koulutuksen puolestapuhujana Kurhila korostaa rohkeuden, uteliaisuuden ja riskinoton merkitystä.

Keskustelu käydään Kurhilan johdolla klo 18–19, minkä jälkeen keskustelua on mahdollista jatkaa saunan puolella. Miesten saunavuoro 19–20, naisten saunavuoro klo 20–21. HUOM! OMA PYYHE MUKAAN.

Tapahtuma on täynnä ja ilmoittautumissivu on suljettu. Jos haluat muuttaa rekisteröitymistietoja tai perua ilmoittautumisesi, ota yhteys osoitteeseen marja.peltomaki@helsinki.fi

Aika: Keskiviikko 5.10. klo 18-21
Paikka: Sauna2 Punavuori, Ratakatu 9