Perhepäivä tarjoaa tekemisen iloa ja pähkinöitä purtavaksi!

Tule koko perheen voimin mukaan seikkailemaan Thinkfestin tiederasteille!

Onnistutko pelastamaan eläin- ja kasvilajeja Luonnontieteiden museossa? Ja löydätkö museosta maailman vaarallisimman eläimen piilottelemasta?

Kaisaniemen puutarhaan kätkeytyy ympäri maailman tehtävä tutkimusmatka. Oletko sinä jo käynyt tutustumassa aavikkoon, sademetsään tai Välimeren ilmastoon? Entä onnistutko löytämään puutarhan alueella liikkuvat kirahvit?

Perhepäivänä tapahtuu Kumpulassa sekä Keskustassa Luonnontieteiden museolla ja Kaisaniemen puutarhalla!

**

Luonnontieteellinen keskusmuseo LUOMUS tarjoaa koko perheen Thinkfest-yhteislipun huikeaan tarjoushintaan 35€. Yhteislippu sisältää sisäänpääsyn maks. 2 aikuiselle ja jopa 4 lapselle sekä Luonnontieteelliseen museoon että Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneisiin!

Tule tekemään koko perheen luontomatka museolle ja kokeilemaan supervoimiasi! Ja koe eri maailman ilmanalat Kaisaniemen puutarhoilla samalla kirahveja bongaten! Thinkfest-pisteet avoinna 11-15, museo ja puutarha kohteina avoinna klo 10-16.

**

Kumpulassa LUMA-keskus tarjoaa klo 11-14 hauskoja kokeilumahdollisuuksia ja visaisia tehtäviä lapsille (ja miksei myös aikuisille). Tule suunnittelemaan vaikkapa oma bakteeri, kokeilemaan geokätköilyä tai tutustumaan värikkääseen kemiaan! Vauhdikkaan tapahtumapäivän evääksi voit ostaa opiskelijoiden kahvilasta makeita ja suolaisia vohveleita.

Mukana Kumpulan kampuksella myös ihastuttavat Karva-Kaverit!

#thinkfesthelsinki