Kumpulan kampuspäivä: tutustu tietokoneiden syvimpään olemukseen ja tule kuulemaan ryhmämentoroinnista to 6.10.!

Kumpulan kampuspäivässä pääset uppoutumaan tietokoneiden syvimpään olemukseen LUMA-keskuksen työpajassa, jossa keskuksen tietojenkäsittelyekspertit purkavat tietokoneiden älykkyyden helposti ymmärrettävään muotoon. Urapalveluiden infossa kuulet, mitä mahdollisuuksia ryhmämentorointiin liittyy ja millä tavalla mentorointi voi helpottaa esimerkiksi työelämään siirtymistä.

Thinkfestin kampuspäivissä voit hengähtää hetken arjen askareiden lomassa ja inspiroitua keskusteluista eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Tule mukaan!

 

LUMA-keskus: Tietävä tietokone -työpaja

Miten tietokone ajattelee ja tekee päätöksiä? Mistä älykkyyden vaikutelma muodostuu? Eksy tilakoneen syövereihin, ohjelmoi oma peli ja koodaa runo! Työpajassa pohditaan ohjelmien olemusta, ja sitä miten tietokoneohjelma saadaan vaikuttamaan omatoimiselta ja älykkäältä.

Aika: Torstai 6.10. klo 14-17
Paikka: Physicum
              Gustaf Hällströmin katu 2 A

 

Urapalveluiden info: Ryhmämentorointi – hae mukaan ohjelmaan 2016 - 2017

Ryhmämentorointiohjelma käynnistyy tänäkin syksynä, nyt jo kuudetta kertaa. Opiskelijoilta ja mentoreilta ohjelma on saanut aina loistavaa palautetta.

”Se oli hyvää vertaistukea, avartavaa vuoropuhelua, uusiin ihmisiin tutustumista, jo hylättyjen vaihtoehtojen uudelleentarkastelua, itseen tutustumista ja omien tavoitteiden selkiyttämistä.” (aktori)

Urapalvelujen tuottama video: Löydä mahdollisuutesi – ryhmämentorointi avaa, mitä ryhmämentorointi on, mitä voit siitä saada ja miksi kannattaa lähteä mukaan.

Tule kuulemaan ja kyselemään lisää. Kumpulassa kuulet myös ohjelman läpikäyneeltä opiskelijalta, mitä ohjelma on hänelle antanut. Infosta ideoita voivat hakea kaikki mentoroinnista kiinnostuneet.

Opiskelijoiden haku ohjelmaan käynnistyy lokakuun alussa. Mentoriksi hakeudutaan syyskuun aikana. Lisätietoa ryhmämentoroinnista, aiemmista kokemuksista ja ilmoittautumislomakkeet tulevat löytymään osoitteesta: http://blogs.helsinki.fi/mentorointi/

”Jokainen opiskelija on ryhmämentoroinnin arvoinen.”

Keväällä Sitran ideakuulutuksessa Helsingin yliopiston urapalvelujen koordinoima ryhmämentorointi valittiin viiden parhaimman menetelmän joukkoon, joilla korkeasti koulutettujen työelämävalmiuksia ja työllisyyttä voidaan edistää.

Infot ryhmämentorointiohjelmasta järjestetään sekä Porthaniassa että Kumpulan kampuksella.

Aika: Torstai 6.10. klo 14.30 – 15.00
Paikka: Physicum
              Gustaf Hällströmin katu 2 A