Aamukahvi: Kulttuuriperinnön digitalisaatio (TÄYNNÄ!)

Kuva: A. Chapell c Kansalliskirjasto

Kulttuuriperinnön digitalisaatio-aamukahvi
 

Kansalliskirjaston upea Kupolisali muuttuu kahvilaksi yhden aamun ajaksi. Tule mukaan nauttimaan ainutlaatuisesta tilasta ja osallistu ajankohtaiseen keskusteluun kulttuuriperintömme digitalisaatiosta. Miten Kansalliskirjasto vastaa tulevaisuuden haasteisiin?

Ylikirjastonhoitaja Kai Ekholm toivottaa vieraat tervetulleeksi, minkä jälkeen kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja kulttuuriperinnön digitalisaatiosta. Kansalliskirjaston digitointi- ja konservointikeskuksen Tuula Pääkkösen johdolla keskustellaan siitä, miten Kansalliskirjasto vastaa tulevien sukupolvien haasteeseen digitaalisten aineistojen avulla. Sosiaalisen median tutkija VTM Salla Laaksonen johdattelee kuuntelijat digivaalien aiheeseen. Keskustelussa mukana myös Suomen ja Pohjoismaiden historian dosentti FT Samu Nyström, joka esittelee upeaa Finna-palvelua.

Lopuksi on aikaa myös vapaalle keskustelulle ja kysymyksille ja lisäksi vierailla on mahdollisuus saada opastus digitaalisten aineistojen käyttöön kirjaston tiloissa.

Tilaisuus on täynnä ja ilmoittautumissivu on suljettu. Jos haluat muuttaa rekisteröitymistietoja tai perua ilmoittautumisesi, ota yhteys osoitteeseen iiris.virtasalo(at)helsinki.fi

Aika: Keskiviikko 5.10. klo 8.30-10
Paikka: Kansalliskirjasto, Kupolisali
               Unioninkatu 36